Over

Austerpark Chalet & Caravanpark is gelegen op de grens van Putten en Voorthuizen. Het park heeft geen voorzieningen zoals een zwembad, restaurant etcetera. Het park wordt vooral gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is voor recreatieve doeleinden het gehele jaar toegankelijk. Huisdieren zijn (beperkt) welkom en verhuur is niet toegestaan. Permanente bewoning is in de gemeente Putten NIET toegestaan.

Door de ligging aan de rand van de Veluwe is het ideaal voor de rustzoeker die houdt van wandelen en fietsen op de mooie Veluwe en die toch ook weer niet te ver af wil zitten van leuke toeristische plaatsjes zoals Putten, Ermelo en het wat grotere Harderwijk. Maar ook de wat verder weg gelegen grote steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle zijn prima bereikbaar.

Indien u een chalet of caravan wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. Het actuele aanbod vindt u via de knop “kopen” op de startpagina. Daarnaast bieden soms ook particulieren hun chalet/stacaravan te koop aan. 

Wilt u een eigen caravan/chalet plaatsen op het Austerpark dan vindt u via de knop “huren” het actuele aanbod van de vrije kavels.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km. Voor meer informatie over wat er te doen is in de omgeving klikt u op de knop “activiteiten” op de startpagina.

 

Wij wensen u veel kijkplezier op onze website.

Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag van u.